Uitvaart

Bedankje na de uitvaart

Iedereen maakt het helaas wel eens mee. Een overlijden is iets waar je heel moeilijk op kunt voorbereiden. Je weet dat het bij het leven hoort maar het went natuurlijk nooit. Geen overlijden is natuurlijk hetzelfde en niet bij elk overlijden past een standaard geschenk. Het blijft altijd een lastige kwestie wat je iemand moet geven die net een dierbare is verloren. Is dit een bloemetje of schrijf je een kaartje. Veel mensen steken een kaarsje voor de ander aan. Dit is voor Label my Light dan ook de reden om hier iets mee te doen.

Zelf heb ik jarenlang aan de andere kant van een overlijden gestaan. zo'n kleine 4 jaar heb ik mij ingezet als medewerker bij een grote uitvaartondernemer in Nederland. Je ziet op deze manier veel uitvaarten voorbij komen en weet dan ook dat geen enkele uitvaart hetzelfde is. 

Belangrijk is hoe de nabestaanden worden opgevangen en met name de warme berichten/geschenken deze mensen ontvangen. Door kaarsen te personaliseren ter gelegenheid van een overlijden willen wij dan ook kijken of we nabestaanden een hart onder de riem kunnen steken. 

Wil je advies of hulp bij het maken van een passend geschenk voor de nabestaanden of wil jij juist als nabestaanden de mensen bedanken met een persoonlijke kaars? Wij denken graag met je mee. 

Wil je eens spreken over de mogelijkheden of ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en maken een plan op maat.

Sterkte!

Contactformulier

Bekijk onze gepersonaliseerde geurkaarsen

1 van 4

Personaliseer je geurkaarsen en meer bij Label my Light

Wist jij dat al onze producten met de hand worden gemaakt en wij uitsluitend gebruik maken van natuurlijke producten? Naast dat wij alles zelf maken is ht ook nog eens mogelijk om al onze geurkaarsen te personaliseren. Dit kan per stuk maar ook in grote aantallen. Hiermee haal je een perfect cadeau in huis of heb je de mogelijkheid om je eigen geurlijn te gaan verkopen. Meer weten over het verkopen van je eigen geurlijn of het op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Klik dan hier.