Iets te vieren?

Kinderfeestje of iets anders te vieren?

Op zoek naar een leuk idee voor een feestje? Al eens gedacht aan het maken van je eigen geurkaars? Met onze Do It Yourself geurkaarsen pakket haal je je eigen kaarsenfabriek in huis. Ben jij in het bezit van een kookplaat en een pan? Dan zorgen wij voor de rest. 

Samen maak je binnen een paar uur een heerlijke geurkaars met je eigen persoonlijke label. Hoe leuk is dat? Ideaal voor een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest of gewoon een middag knutselen met vrienden.

Bestel onze pakketten los, per 5 of per 10 en ontvang een mooi korting.

Mocht je meer informatie willen over de mogelijkheden of mocht je een pakket op maat willen ontvangen dan neem gerust even contact met ons op en we helpen je graag.

Contactformulier

Bekijk onze gepersonaliseerde geurkaarsen

1 van 4

Personaliseer je geurkaarsen en meer bij Label my Light

Wist jij dat al onze producten met de hand worden gemaakt en wij uitsluitend gebruik maken van natuurlijke producten? Naast dat wij alles zelf maken is ht ook nog eens mogelijk om al onze geurkaarsen te personaliseren. Dit kan per stuk maar ook in grote aantallen. Hiermee haal je een perfect cadeau in huis of heb je de mogelijkheid om je eigen geurlijn te gaan verkopen. Meer weten over het verkopen van je eigen geurlijn of het op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Klik dan hier.