Verkoop je eigen geurlijn

Kaarsen en geurstokjes staan bij iedereen wel in de woning. Ze zorgen voor gezelligheid en een heerlijke geur. Wat is er nu nog mooier om deze producten te voorzien van je eigen logo! Ben je op zoek naar een uniek product wat je zelf kunt personaliseren en kan verkopen? Of wil jij dé perfecte give-away voor jouw bedrijf, vraag onderstaand direct meer informatie aan!

Bij Label my Light is het mogelijk om gepersonaliseerde geurkaarsen of geurstokjes te laten ontwikkelen die perfect aansluiten bij jouw wensen. Wij maken alles met de hand en gebruiken 100% natuurlijke producten. Je product is daardoor niet alleen uniek maar ook 100% eerlijk!

Meer informatie ontvangen?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op. Graag aangeven in het opmerkingen veld of je interesse hebt in de verkoop van onze kaarsen of wil je ze gebruiken als geschenkNotitie: Soms komt onze mail in de ongewenste mail terecht, hou deze ook in de gaten! Wij reageren altijd zo snel mogelijk op de aanvraag.

Bestel HIER DIRECT je favoriete proefpakket en ontdek al onze HEERLIJKE geuren

     

Contactformulier

Ontdek onze collectie handgemaakte geurkaarsen en meer

1 van 4

Personaliseer je geurkaarsen en meer bij Label my Light

Wist jij dat al onze producten met de hand worden gemaakt en wij uitsluitend gebruik maken van natuurlijke producten? Naast dat wij alles zelf maken is het ook nog eens mogelijk om al onze geurkaarsen te personaliseren. Dit kan per stuk maar ook in grote aantallen. Hiermee haal je een perfect cadeau in huis of heb je de mogelijkheid om je eigen geurlijn te gaan verkopen. Meer weten over het verkopen van je eigen geurlijn of het op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Klik op onderstaande button.