Bezoek ons atelier

Naast onze webwinkel hebben wij ook een hele leuk atelier in Eindhoven waar al onze producten te bewonderen zijn. Ben je in de buurt? Kom dan gerust eens langs.

Label my Light - Videolab - Strijp S

Torenallee 20

5617 BC Eindhoven

Trouwerij

Ben jij momenteel bezig met het plannen van je bruiloft? Of heb je geluk dat je het mag regelen voor iemand anders? Er komt een hoop bij kijken en er zijn een heleboel zaken waar je aan moet denken. Op de eerste plaats moet de dag zelf natuurlijk vlekkeloos verlopen. Maar heb je ook al gedacht aan een leuk cadeau voor je gasten of wil je op iedere tafel een mooi gepersonaliseerd detail? 

Heb je alles zo goed geregeld dat er onderaan de streep nog steeds budget over is? Denk dan eens aan een gepersonaliseerde geurkaars met bijvoorbeeld de naam van het bruidspaar en de datum van de heugelijke dag. Bij Label my Light maken we geurkaarsen op maat voor elke gelegenheid. Zo ook voor een bruiloft. 

Denk bijvoorbeeld aan een leuke gift aan het eind van een hele mooie dag/weekend. Verras je gasten met een aandenken aan deze belangrijke dag. Iedere keer wanneer de kaars wordt aangestoken denken mensen terug aan de bruiloft. Hoe mooi is dat? Wil je de mensen niet per se iets meegeven maar wil je zorgen voor extra sfeer op tafel tijdens het diner of tijdens de ceremonie? Ook hiervoor hebben we genoeg mogelijkheden. 

Ben je enthousiast geworden naar aanleiding van bovenstaande tekst? Neem dan gerust contact met ons op en we maken een mooi voorstel op maat. Ben jij niet diegene die alles regelt maar wil je het bruidspaar wel verrassen met een mooi cadeau? Neem dan gerust een kijkje in onze shop en laat je inspireren! 

Bestel alvast hier een proefpakket om alle geuren in huis te halen en je favorieten te kunnen kiezen. Bij afname van een gepersonaliseerde kaars voor je bruiloft brengen wij de kosten van dit proefpakket in mindering.

Alvast veel succes met alle voorbereidingen!