Onze winkel

Onze kaarsen zijn vanaf nu ook te koop in onze eigen winkel in Eindhoven. In onze winkel verkopen we niet alleen onze kaarsen maar we maken ze hier ook allemaal! Ben je een keer in Eindhoven breng dan zeker een bezoek aan onze winkel en kijk mee in de keuken van Label my Light! Je vindt ons in de Urban Shopper (Torenallee 60-02 in Eindhoven)

Naast onze eigen winkel liggen wij ook nog in diverse winkels in Nederland en België.

VERKOOPPUNT WORDEN?

Heb je een winkel of een andere zaak waar je denkt dat ons product perfect in past? Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden tot samenwerking. Wij bieden verschillende pakketten aan voor retailers en andere geïnteresseerden.

Contactformulier

Bekijk onze gepersonaliseerde geurkaarsen

1 van 4

Personaliseer je geurkaarsen en meer bij Label my Light

Wist jij dat al onze producten met de hand worden gemaakt en wij uitsluitend gebruik maken van natuurlijke producten? Naast dat wij alles zelf maken is ht ook nog eens mogelijk om al onze geurkaarsen te personaliseren. Dit kan per stuk maar ook in grote aantallen. Hiermee haal je een perfect cadeau in huis of heb je de mogelijkheid om je eigen geurlijn te gaan verkopen. Meer weten over het verkopen van je eigen geurlijn of het op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Klik dan hier.