Samenwerkingen


 

GEPERSONALISEERD CADEAU AL VANAF 25 STUKS!
Regelmatig komt de vraag voorbij.. "Wat kunnen we voor geschenk geven aan onze relaties?" De meeste mensen weten niet meer waar ze alle druppelflessen en sleutelhangers moeten laten. Wil jij het met je bedrijf over een andere boeg gooien? Ben je op zoek naar een uniek cadeau wat je zelf kunt personaliseren? Of wil jij de perfecte give-away voor jouw winkel? 

Bij Label my Light is het mogelijk om gepersonaliseerde geurkaarsen of geurstokjes te laten ontwikkelen die perfect aansluiten bij jouw wensen. Wij maken onze kaarsen en geurstokjes van 100% natuurlijke producten en alles wordt met de hand gemaakt. Je geschenk is daardoor niet alleen uniek maar ook 100% eerlijk!

Wij kunnen een label creëren op basis van de door jou aangegeven wensen. Het is ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren. Het is al mogelijk om gepersonaliseerde kaarsen/geurstokjes te bestellen vanaf 25 stuks. De kaarsen zijn verkrijgbaar in het formaat 60ml en 120ml en in amber en wit glas. De geurstokjes zijn verkrijgbaar in 50ml en 100ml amber glaswerk. Afhankelijk van de aantallen stellen wij een mooie offerte voor je op!

Heb je een specifieke geur in gedachten? Laat het ons weten en wij gaan er aan mee aan de slag. Vul hieronder het contactformulier in en we nemen binnen enkele uren contact met je op!

Bestel hier alvast je proefpakket en ontdek al onze geuren en mogelijkheden.

Tot snel!