Samenwerkingen


 

GEPERSONALISEERDE GEURKAARS OF GEURSTOKJES!
Elk jaar komt de vraag weer voorbij. Wat zullen we dit jaar voor geschenk geven aan onze relaties? De meeste bedrijven weten langzamerhand niet meer waar ze alle druppelflessen en sleutelhangers moeten laten. Wil jij het met je bedrijf een keer over een hele andere boeg gooien? Ben je op zoek naar een uniek cadeau wat je zelf kunt personaliseren? Of wil jij de perfecte give-away voor jouw winkel? Bij Label my Light is het mogelijk om gepersonaliseerde geurkaarsen of geurstokjes te laten ontwikkelen die perfect aansluiten bij jouw wensen. Wij maken onze kaarsen en geurstokjes van 100% natuurlijke producten en alles wordt met de hand gemaakt. Je geschenk is daardoor niet alleen uniek maar ook 100% eerlijk!

Wij kunnen een label creëren op basis van de door jou aangegeven wensen. Het is ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren. Het is al mogelijk om gepersonaliseerde kaarsen/geurstokjes te bestellen vanaf 25 stuks. 

Heb je een specifieke geur in gedachten? Laat het ons weten en wij gaan er aan mee aan de slag. Vul hieronder het contactformulier in en we nemen binnen enkele uren contact met je op!

Bestel hier alvast je proefpakket en ontdek al one geuren en mogelijkheden. Bij afname van een gepersonaliseerd relatiegeschenk brengen wij de kosten van het proefpakket in mindering.

Tot snel!