DIY instructievideo

Instructievideo volgt zo snel mogelijk!

Hoe maak je een eigen geurkaars

Met het Do It Yourself pakket van Label my Light ben je een stap dichter bij je eigen kaarsen bedrijf. Met de inhoud van dit pakket zorg je uiteindelijk voor een heerlijk ruikende geurkaars. Ideaal voor een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest met je vriendinnen. De inhoud van dit pakket neemt je stap voor stap mee door het proces van kaarsenmaken. In het kort een kleine beschrijving van het DIY geurkaarsen pakket:

- Verwarm de was in een pannetje of in een kom op niet al te hoog vuur.

- Zorg er voor dat was volledig gesmolten is. De was smelt al bij 50 graden maar verwarm dit idealiter tot 70 graden. Handig wanneer je een kleine thermometer hebt zodat je dit kunt meten.

- Bij ongeveer 70 graden giet je was in de beker en giet je de olie bij de was. Roer dit vervolgens goed door gedurende 1 minuut.

- Laat dit vervolgens een aantal minuten staan, wanneer je merkt dat de was een beetje troebel begint te worden giet je de was in het glaasje. Dit glaasje heb je inmiddels voorzien van een lontje wat is meegeleverd.

- Zet met de wasknijper het lontje vast in het midden van het potje.

- Na ongeveer 1 uur merk je dat de kaars volledig is gestold en kun je de wasknijper verwijderen.

- Je geurkaars is nu grotendeels klaar. Vergeet de veiligheidssticker en het label niet en geniet vervolgens van je zelfgemaakte geurkaars.

Mede mogelijk gemaakt door Label my Light :)

Contactformulier

Bekijk onze gepersonaliseerde geurkaarsen

1 van 4

Personaliseer je geurkaarsen en meer bij Label my Light

Wist jij dat al onze producten met de hand worden gemaakt en wij uitsluitend gebruik maken van natuurlijke producten? Naast dat wij alles zelf maken is ht ook nog eens mogelijk om al onze geurkaarsen te personaliseren. Dit kan per stuk maar ook in grote aantallen. Hiermee haal je een perfect cadeau in huis of heb je de mogelijkheid om je eigen geurlijn te gaan verkopen. Meer weten over het verkopen van je eigen geurlijn of het op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Klik dan hier.