Het verhaal

Label my Light is een Eindhovens bedrijf dat is ontstaan uit passie voor ondernemen en een fascinatie voor de zoektocht naar een geschikt geschenk voor iedereen. Mede door het gebruik van eerlijke producten en samenwerkingen met lokale bedrijven zijn we erin geslaagd een mooi product op te markt te brengen.

De perfecte geur creëren in huis met een persoonlijke twist. Wie wordt daar nu niet vrolijk van? 

Door de beste producten te gebruiken wordt de perfecte sfeer gecreëerd. Onze kaarsen worden handgemaakt en onze leveranciers worden met zorg gekozen. 

Wij maken gebruik van 100% natuurlijke producten. Voor onze kaarsen maken wij gebruik van soja was. 

WAAROM SOJA WAS?
Het product is biologisch afbreekbaar en veganistisch. Er worden geen dierlijke producten gebruikt en er zijn geen dierproeven uitgevoerd bij de fabricage ervan.

HET IDEE!
Label my Light geeft je de mogelijkheid om je cadeau naar eigen wens samen te stellen. Kies de geur en het label dat het beste bij jou past. Ben je op zoek naar een cadeau voor een speciale gelegenheid? Kijk dan bij onze specials voor de juiste match.  

Wij zijn van mening dat onze kaarsen voor elke gelegenheid geschikt zijn. Of het gaat om een trouwerij of een relatiegeschenk, wij denken graag met je mee!

Contactformulier

Bekijk onze gepersonaliseerde geurkaarsen

1 van 4

Personaliseer je geurkaarsen en meer bij Label my Light

Wist jij dat al onze producten met de hand worden gemaakt en wij uitsluitend gebruik maken van natuurlijke producten? Naast dat wij alles zelf maken is ht ook nog eens mogelijk om al onze geurkaarsen te personaliseren. Dit kan per stuk maar ook in grote aantallen. Hiermee haal je een perfect cadeau in huis of heb je de mogelijkheid om je eigen geurlijn te gaan verkopen. Meer weten over het verkopen van je eigen geurlijn of het op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Klik dan hier.