Workshop (geur)kaarsen maken

Altijd al benieuwd geweest hoe een lekker ruikende geurkaars toch gemaakt wordt? Maak vanaf nu kennis met de workshop 'geurkaarsen maken'. Kom snel langs in ons atelier in Eindhoven.

Wat krijg je?

- 1,5 uur durende workshop
- Een kijkje in de keuken
- Geurkaars t.w.v. €19,50
- Geurstokjes t.w.v. €22,50 (extra optie +€10,00)
- Personaliseer je eigen label
- Hapje en een drankje
- 15% korting op de gehele collectie

Een workshop geurkaarsen maken is een leuke manier om je eigen unieke geurkaars te creëren. Tijdens deze workshop leer je alles over het maken van je eigen geurkaars; je leert over de verschillende soorten was, lonten en geuren die je kan gebruiken om kaarsen te maken.

Bij het maken van geurkaarsen zijn de geuren natuurlijk een enorm belangrijk onderdeel. Daarom leer je tijdens de workshop alles over de verschillende geuren die je kunt gebruiken en hoe je deze kunt combineren om je eigen unieke geur te creëren. Of je nu van bloemige, kruidige of fruitige geuren houdt – er is voor ieder wat wils.

Het maken van geurkaarsen is niet alleen ontzettend leuk om te doen, het is ook nog eens heel erg ontspannend. En het resultaat is natuurlijk fantastisch: je eigen unieke geurkaarsen, die je kunt gebruiken om je huis te decoreren of om cadeau te geven aan vrienden en familie. Kortom, een workshop geurkaarsen maken is een geweldige manier om je creativiteit de vrije loop te laten en je eigen unieke geurkaarsen te creëren. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in voor een workshop en ga aan de slag met het maken van je eigen kaars. 

Liever alvast online een plaats reserveren? Klik dan hier!

Aan de hand van onze 1,5 uur durende workshop 'geurkaars maken' nemen we je mee in het gehele proces. Van het samenstellen tot je eigen perfecte geur tot het ontwerpen van je eigen label. Ga naar huis met je eigen samengestelde 180ml geurkaars en geniet dit najaar van je eigen geurkaars.

Na de workshop is er de mogelijkheid om met een mooie korting nog meer producten aan te schaffen en is het mogelijk om van je eigen geur ook geurstokjes en handzeep te laten maken door 'Marc de Maker'.

ZAKELIJKE WORKSHOPS VOLGEN:

Ook voor grotere groepen, of zakelijk, is het mogelijk om een workshop te volgen. Wil je met je kantoor een workshop volgen en is het niet mogelijk om naar ons toe te komen? Wij bieden de mogelijkheid om ook op locatie een workshop te geven. Wij komen graag naar je toe! Vul onderstaand formulier in zodat wij contact kunnen opnemen.

labelmylight_workshops 

Kontaktformular

Sehen Sie sich unsere personalisierten Duftkerzen an

1 von 4

Personalisieren Sie Ihre Duftkerzen und mehr bei Label my Light

Wussten Sie, dass alle unsere Produkte handgefertigt sind und wir nur Naturprodukte verwenden? Neben der Herstellung aller unserer Duftkerzen ist es auch möglich, alle unsere Duftkerzen zu personalisieren. Dies kann einzeln, aber auch in großer Zahl geschehen. Damit erhalten Sie ein perfektes Geschenk oder Sie haben die Möglichkeit, Ihre eigene Duftlinie zu verkaufen. Möchten Sie mehr über den Verkauf Ihrer eigenen Duftlinie erfahren oder suchen Sie nach einem schönen Werbegeschenk? Dann klicken Sie hier.