Geef een gepersonaliseerde geurkaars cadeau

Geef een gepersonaliseerde geurkaars cadeau

Soms loop je door de stad en weet je het gewoon even niet meer; wat geef je die leuke vriendin nu toch cadeau. Lopend door de stad zie je zoveel waardoor je het juist eigenlijk niet meer weet. Ga ik dan toch maar voor een leuk bosje bloemen? Waarvan je weet, na een week misschien 1,5 week staat het er toch niet meer. Hier een tip van ons, geef een geurkaars cadeau welke je naar wens kan personaliseren. Zo geef jij een uniek geschenk cadeau en ben je ook niet na 1,5 week vergeten!

Wist je dat wij al onze geurkaarsen zelf schenken en mengen. Hiervoor gebruiken wij natuurlijke soja was en natuurlijke essentiële oliën. Het voordeel van het gebruik van soja was is dat het duurzaam is maar ook een langere brandduur heeft en geen schadelijke stoffen achterlaat. Laten we het houden op een win, win, win situatie. Inmiddels hebben we ruim 9 verschillende geuren in ons geurkaarsen assortiment. Deze geuren mengen wij in onze winkel in Eindhoven. Zo is iedere kaars uniek en nog belangrijker, zelf gemengd en geschonken en je kan hem dus ook altijd personaliseren.

Leuke geurkaars voor iedere portemonnee 

Het voordeel van onze kaarsen is dat ze ook nog eens betaalbaar zijn. Onder de €15,- euro kan je al een mooie geurkaars cadeau geven welke wij mooi verpakken. In de amber collectie vind je kaarsen die beginnen met een klein formaat tot een groot formaat van 500ml met wel ruim 60 branduren. Heb je liever een kaars in helder glaswerk, kies dan voor de minimal collectie. Ook deze geurkaarsen kan je vanaf klein formaat aanschaffen. Kan je niet kiezen dan is de giftbox een perfect geschenk om te geven. Deze box bevat namelijk 7 geuren van 60ml en wordt verpakt in een mooie geschenkdoos. Ook hier kan je kiezen voor een klein gepersonaliseerd label.

Ben je meer een liefhebber van het matte glaswerk dan hebben we frosted wit en frosted zwart glaswerk. Deze kaarsen geven direct dat luxe gevoel en je cadeau zal zeker in smaak vallen, zeker met een van onze lekkere geuren!

Wat je ook kiest, iedere kaars is volledig te personaliseren zodat je een persoonlijke boodschap op het label kan achterlaten. Zo geef je echt een uniek geschenk cadeau en steel jij zeker de show.

Voor welke gelegenheid het cadeau ook is, een gepersonaliseerde geurkaars is altijd een fijn cadeau om te geven. Heb je een housewarming? Kies dan voor de heerlijke huisgeur White Tea and Fig en maak de kaars af met jouw persoonlijke boodschap. Maar ook voor trouwen of juist een mindere situatie kan een mooie kaars. Zo verzenden wij veel sterkte geurkaarsen naar een dierbare met een mooie persoonlijke tekst. Want ook wanneer je aan iemand denkt kan je deze gepersonaliseerde geurkaars cadeau geven, kies dan bv voor een rustgevende geur zoals Bergamot & Sandalwood.

Verjaardag, Moederdag, trouwfeest of een sterkte momentje, de boodschap bepaal jij zelf. Door eenvoudig de optie te kiezen van ‘gepersonaliseerd label’ maak jij een unieke geurkaars en daarom is dit cadeau het beste cadeau om te geven. Vergeet het bosje bloemen, ga voor een gepersonaliseerde geurkaars!

Terug naar blog