12 mei - Dag van de zorg!

12 mei - Dag van de zorg!

Allereerst willen wij iedereen bedanken voor de maximale inzet van alle patiënten die zorg nodig hebben in deze hectische tijd. Zonder jou was de curve niet aan het dalen. Maar dit doe je natuurlijk niet alleen. Dit doen jullie samen met het hele team! Op 12 mei is het tijd om al deze ontzettend hard werkende collega’s te bedanken. Het is dan namelijk, zoals je vast wel weet, de Dag van de Verpleging. Tijd om je collega’s in het zonnetje te zetten en om ze te bedanken. 

Wij van Label my Light zijn een jonge onderneming uit Eindhoven en zijn vorig jaar gestart met het personaliseren van geurkaarsen en geurstokjes. Tijdens deze moeilijke tijd zitten we niet stil en proberen we het negatieve om te draaien naar het positieve. Want iedereen verdient toch een mooi bedankje! Zeker het zorgpersoneel….

Wat hebben we gedaan? We hebben 5 verschillende labels gemaakt met bijpassende teksten voor de toppers in de zorg. Daarnaast bieden we 2 verschillende glas varianten aan en heb je de mogelijkheid om vanaf 1 stuk af te nemen. Maar ook grotere aanvragen zijn mogelijk en er zijn staffelprijzen. Bekijk alle mogelijkheden via deze link. Heb je echt een speciale aanvraag zoals een gepersonaliseerd label met bijvoorbeeld je logo en eigen tekst dan kan je het contactformulier invullen zodat we samen naar de mogelijkheden gaan kijken. Kan je echt niet kiezen maar wil je we iedereen bedanken, kies dan voor een cadeaukaart zodat men zelf een kaars kan uitzoeken.

Bekijk hier de verschillende kaarsen en mogelijkheden:

https://labelmylight.com/collections/hart-voor-de-zorg 

De Dag van de Verpleging klinkt misschien nog ver maar weg in deze hectische periode is het zo dinsdag 12 mei. Laten we er samen een mooie dag van maken!

Groeten Marc en Annelies

Terug naar blog