Workshop boeken

Altijd al benieuwd geweest hoe een lekker ruikende geurkaars toch gemaakt wordt? Maak vanaf nu kennis met de workshop 'kaarsen maken'. Aan de hand van onze 2 uur durende workshop 'geurkaars maken' nemen we je mee in het gehele proces. Van het samenstellen tot je eigen perfecte geur tot het ontwerpen van je eigen label. Ga naar huis met je eigen samengestelde 180ml geurkaars en geniet dit najaar van je eigen geurkaars.

De workshop kost €40,- en wij hanteren een minimale boeking van 4 personen. 

Na de workshop is er de mogelijkheid om met een mooie korting nog meer producten aan te schaffen en is het mogelijk om van je eigen geur ook geurstokjes en handzeep te laten maken door 'Marc de Maker'.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie en geef alvast je voorkeur voor datum, tijd en aantal personen door. Wij zullen dan snel contact met je opnemen om alles in te plannen.

labelmylight_workshops 

1 van 4

Personaliseer je geurkaarsen en meer bij Label my Light

Wist jij dat al onze producten met de hand worden gemaakt en wij uitsluitend gebruik maken van natuurlijke producten? Naast dat wij alles zelf maken is ht ook nog eens mogelijk om al onze geurkaarsen te personaliseren. Dit kan per stuk maar ook in grote aantallen. Hiermee haal je een perfect cadeau in huis of heb je de mogelijkheid om je eigen geurlijn te gaan verkopen. Meer weten over het verkopen van je eigen geurlijn of het op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Klik dan hier.

Ontdek meer