Creëer de perfecte sfeer in huis tijdens de feestdagen!


De dagen beginnen langzamerhand weer korter te worden en voordat je het weet is het weer donker. Deze dagen lenen zich natuurlijk perfect om een kaarsje aan te steken in huis. Met de kaarsen van Label my Light haal je niet alleen sfeer in huis maar zorgen ook nog eens voor een heerlijke geur.
Wij maken onze kaarsen van koolzaadwas. Dit is een was wat gewonnen wordt uit koolzaadolie en is daarmee zeer duurzaam, biologisch afbreekbaar en volledig plantaardig. Uiteraard is de plantaardige koolzaadwas geurloos en zorgen wij zelf voor een mooie selectie aan natuurlijke oliën. Deze combinatie van koolzaadwas en onze geselecteerde oliën zorgen voor een heerlijke geur in huis.

Probeer bijvoorbeeld eens onze Winter Jasmine & Cashmere tijdens de komende donkere maanden die er aan zitten te komen. Deze heerlijke winterse geur zorgt voor de ultieme beleving tijdens de feestdagen.

Naast ons uitgebreide assortiment aan geurkaarsen hebben we ook heerlijke reed diffusers ofwel geurstokjes. Zonder brandgevaar zet je deze op bijvoorbeeld het toilet of in de keuken en je ruimte ruikt altijd lekker.

Laat je verrassen door onze geuren en creëer de perfecte sfeer in huis!


20 reacties


 • QFnUIiWjztYsE

  KhWHfgnklVzcye


 • pGLfgdkHBceJlVU

  EwLyrevtT


 • GvnymoCAkKdr

  CfbiKdwhBOIqt


 • vhUgGOjtmx

  uYxmvoGVQbI


 • PvmyMcfLqGnQus

  UFQMbYcgn


Laat een reactie achter